Câteva cuvinte

Despre noi

Fii partener

Paulownia Europa

Suntem cel mai performant producător de plante PAULOWNIA din România.

Ne-am specializat în propagarea și creșterea plantelor și suntem primul producător care ofera o gamă completă de servicii pentru înființarea și întreținerea plantațiilor de Paulownia.

Vă oferim plante de foarte bună calitate, la standardele cele mai înalte, obținute prin metoda înmulțirii in vitro.

Oferim servicii de consultanță specializată în domeniul plantațiilor pentru obținerea de cheresta sau biomasă. În plus, vă colectăm întreaga producție de lemn Paulownia.

Pentru orice detalii sau întrebări, comenzi și rezervări de material săditor, sfaturi și consultanță gratuită, vă rugăm să ne contactați.

Tehnologie in vitro

Datorită tehnologiei de multiplicare in vitro producem și vindem orice tip de plantă și orice soi pentru PROFESIONIȘTI (producători din sere și în cantități mari).

Producem anual variate tipuri de plante cum ar fi: Paulownia, Stevia rebaundiana, Frag cultură (regina văii), Castravete amar (mormondica), Saskatoon (afin Canada), Zmeur, Mur, Afin, Gojii, Gojii negru, Aronia, Photinia…

Cantitatea minimă pe produs: 10.000 buc.

Plantele produse in vitro se oferă în borcane de sticlă pregătite pentru transplantare în turbă, perlit etc., sau la cerere, în tăvițe alveolare de 28, 32 – 104 buc. La comandă putem oferii plantele transplantate în turbă sau rockwool.

Deasemeni putem executa la comandă, in vitro, plante diverse aduse de client (pentru cantități mari – peste 50.000 buc.)

Se oferă certificat de producător, origine și fitosanitar 
(pentru țări NON EU).

0 +
Proiecte finalizate
0
Clienți Mulțumiți
0 +
Soiuri de plante
0
Copaci plantați